Administration

SISU er en forening og tegnes af en bestyrelse. Bestyrelsen er foreningen strategiske ledelse. Bestyrelsen har ansat en række medarbejdere til klubbens administrative og daglige opgaver.

Thomas Troels-Smith

Klubchef

Thomas har som ung spillet i SISU men forlod sporten i en periode. Som voksen har Thomas været aktiv i SISU som træner gennem flere år, og træner nu Dr 09 holdet. Dertil har han været medlem i bestyrelsen i en længere periode. I slutningen af 2020 blev Thomas ansat som øverste leder for SISUs daglige drift og administrative opgaver.
[email protected]

Peter Glahn

Træner koordinator

Alle kender Peter. Peter har været i SISU i en menneskealder, og stort set alle spillere er blevet trænet af Peter på et eller andet tidspunkt. Peters to voksne børn har spillet hele deres ungdom i SISU og senere på eliteholdene. Peter er ansvarlig for koordinering af haltider samt trænerpåsætning.
[email protected]

Rikke Hallengreen

Administrativ medarbejder

Rikke ved alt om SISUs økonomi – mere end kassereren. Rikke blev ansat i 2019 og er primært ansvarlig for klubbens regnskab og medlemsdatabase. Rikke har aldrig selv spillet basket, men er til gengæld en gedigen sejler og hver onsdag er hun på Øresund. Rikke har desuden en søn i klubben.
[email protected]

Maria Glahn

Turneringsleder

Turneringslederen. Alle elsker turneringslederen. Uden Maria var der ikke styr på noget som helst i weekenderne. Ingen koordinerer kampe bedre, og ingen har håndteret MVPAPP på samme måde. Dertil holder Maria stramt styr på dommere og sikrer at SISU´s + 60 turneringshold har et sted at spille i hallerne hver gang
[email protected]

Benedicte Martin og Xenia Thormann

Content Managers

Som noget helt nyt, har SISU hyret 2 af vores ungdomsspillere til at stå for de sociale platforme. Det giver rigtig god mening at nå medlemmerne via sociale kanaler, styret af jævnaldrende. Benedicte og Xenia har været aktiv i SISU i mange år, både som spiller, træner og dommer. Har du forslag til opslag, så send hende en mail.
[email protected]

Sander Leroy

Merchandise

SISU webshoppen er helt up to date, og spækket med lækkert gear. Det er Sander der holder styr på varerne og ham du skal have fat i hvis du har spørgsmål. Sander er endnu en ressource hentet blandt vores medlemmer og han har helt styr på tingene.
[email protected]