SISU JULECAMP – for U13-U17 spillere

Kære SISU U13-U17 spillere.

Grundet den tidlige juleferie i Gentofte Kommune i år (17.dec), så har SISU valgt at give en tidlig julegave til alle mange dygtige U13-U17 spillere. Det er derfor med stor glæde, at vi kan præsentere ”SISU´s U13-U17 2021 julecamp” for de mere øvede spillere på klubbens mesterrække og A – hold.

Høj kvalitet 
Som fortsættelse af vores succes fra efterårsferien, har vi igen mulighed for at tilbyde jer spillere en træning af højeste kvalitet på campen. Dette vil blive styret af vores danske X-landsholdstræner og headcoach på Ajax basketball akademi Israelske Erez Bittmann, som med sit høje engagement og trænerniveau over de sidste 4 år, har været med til at sikre Danmark enorm fremgang på højeste niveau.

Dertil vil danske og udenlandske trænere med stor lyst og engagement til at udvikle dig som spiller deltage i campen. Der vil også komme et forløb med en fysisk træner og fysisk fokus undervejs i campen. Erez har tilrettelagt et fedt 3 dages program, som vil fokusere på de mere individuelle færdigheder og teknikker i spillet. Dertil skal vi spille lidt kampe og udfordres af lidt basketstrategi træning på banen også.

Tid og sted: 
Campen vil foregå tirsdag den 21.december til og med torsdag den 23. december alt sammen i Gentofte Hal A. 
Alle tre dage fra 09-15.30.

Forventninger: 
Vi forventer derfor, at du som deltager er erfaren med spillet, og er klar til at gå til den. Du er motiveret for at lære, lytte og udvikle dig. Vi arbejder koncentreret over dagene, og derfor er det som udgangspunkt op til dig, hvor meget du tager med dig med hjem. Dertil kommer alle de gode sociale relationer og nye venskaber du vil opbygge undervejs.

Forplejning 
Der vil være frokost og drikkevarer til alle spillere som en del af campen hver dag – dette er inkluderet i prisen for campen.

Vi glæder os til at se dig i julehumør i hallen

​​Tilmeld dig her: https://www.dgi.dk/arrangementer/202109156130

SISU Julecamp 2021 | U9-U11

SISU Julecamp 2021 for U9-U11

Da skolerne i Gentofte Kommune holder juleferie allerede fra fredag den 17. december, så tænker SISU, at en tidlig julegave til ungdomsspillere er på plads. Derfor kan vi nu invitere til årets ”SISU julecamp 2021” i Gentofte Hallen. Campen vil være for U9-U11 spillere og både drenge og piger er velkomne.

Tid og sted 
Campen vil foregå i 3 dage fra mandag den 20. december frem til  og med onsdag den 22.december i Gentofte Hallen, Hal B. 
Hver dag vil det være i tidsrummet 09.00 til 15.30.

Head Coach 
Vores Head Coach på campen vil være amerikanske James Young, som tidligere har været træner i SISU, og som head coach på vores camps. Dertil vil der være en række dansktalende trænere også, så der ikke vil være udfordringer med sproget.

Inddeling af grupper 
Der vil blive inddelt i mindre grupper alt efter niveau og erfaring. Herved kan vi sikre, at de alle får masser af basketball og udvikling over de 3 dages camp. Fokus vil være på de tekniske ting af spillet samt masser af juleleg, konkurrencer og kampe. Der vil blive lavet øvelser og teknisk træning ud fra det niveau, de som grupper og spillere har.

Campen er rettet mod alle, der har spillet basket og træner til dagligt i en basket klub i disse årgange. Vi vil også have plads til en gruppe af de mere nye og uerfarne spillere, så de også kan få en god camp oplevelse, og være sammen med en masse andre børn i dagene op til jul.

Forplejning 
Der vil være frokost og drikkevarer til alle spillere, så I behøver ikke at tænke på dette hjemmefra.

Vi glæder os rigtigt meget til at se en masse glade basketballspillere, og give dem en masse gode timer i hallen med vores engagerede coach crew.

Medbring: 
Tag gerne din egen bold og drikkedunk med – men SISU har selvfølgelig også bolde til låns.

Tilmelding her via linket: https://www.dgi.dk/basketball/arrangementer/202109156129

Vi glædes os til at se jer i hallen 🙂