SISU Morgentræning i samarbejde med Zwish Early Bird

SISU har i længere tid arbejdet på at skabe flere muligheder for individuel træning i klubben. Dette kan gøres på flere måder, og vi har for at teste diverse muligheder af – valgt at lave et samarbejde her i foråret og frem til sommer med “Zwish Early Bird”.

Derfor er vi rigtig glade for, at der nu er mulighed for, at tilbyde vores spillere i årgang 2006-2010 et attraktivt morgentræningsforløb i klubben. 

Med dette tilbud, får du som spiller en meget fokuseret træning på højt niveau, og med gode individuelle muligheder for udvikling. Vi vil gerne teste, hvordan dette program virker for jer medlemmer, og håber derfor, at I vil tage godt imod dette.

Man tilmelder sig for 1 mdr. af gangen, men kan altså fortsætte, hvis man ønsker det frem til sommer.

Du kan tilmelde dig via linket, og læse nærmere på vedhæftede pdf eller på websitet, som du ser via linket.

https://www.dgi.dk/arrangementer/202209156061

Til de hurtige er der endda en rabat på 10 % på kurset, så du skal blot indtaste “SISU” i rabatkodefeltet ved tilmeldingen.

Early Bird programmet starter allerede fra den tirsdag den 15. marts, og vi har begrænset antal pladser. Så skynd jer ind og tilmeld jer.

Vi ser frem til samarbejdet, og håber vi med dette kan give jer spillere endnu flere udviklingsmuligheder og træningsglæde.

Har man behov for at få dispensation fra skole til at møde lidt senere i den periode, hvor træningen foregår. Så har vi udarbejdet breve med info og ansøgning om dette til skolerne. Den løbende kommunikation vil foregå med de ansvarlige i Zwish Early Bird organisationen.

Vi ser frem til masser af morgenaktivitet i Gentofte Hallen 

// SISU BASKETBALL & Zwish Early Bird