SISU kan ikke bestå uden hjælp fra spillere, forældre og venner af klubben til frivilligt arbejde,- det er afgørende for at klubben fungerer socialt og spillemæssigt. Der er behov for hjælp til mange forskellige aktiviteter, og det kræver ikke andre forudsætninger end lysten til at hjælpe med at give børn en masse gode oplevelser. SISU kan f.eks. bruge hjælp til at bage kage til sommerafslutningen, at videooptage en kamp, tage med til stævner, oprydning efter klubarrangementer, etc.
Andre eksempler kunne være:

Du kan bemande dommerbordet til kampe (dvs. udfylde kampprotokollen eller passe uret og scoringstavlen).

Du kan blive assisterende træner for et hold med yngre spillere end dig.

Du kan uddanne dig til dommer og derefter dømme kampe.

Du kan hjælpe med at skrive kampstatistik på computer eller tage svabertjansen når eliteholdsspillerne har kastet sig efter bolden; eller løse andre vigtige opgaver ved hjemmekampene.

En af dine forældre kan blive holdleder for dit hold eller hjælpe holdlederen med praktiske opgaver, som fx at vaske spillertøjet eller sørge for transport til og fra kampe.

Dine forældre kan også være behjælpelige med at finde sponsorer til ungdomsholdene eller til SISU generelt.

Du, og dine forældre, kan hjælpe med at skrive kampreferater og resultater og sende dem til SISUs

webmaster på [email protected], så resten af klubben og andre også kan få glæde af dit holds  oplevelser.

Du, og dine forældre, kan hjælpe med at promovere SISU via instagram ved at hashtagge jeres billeder fra kampen, træningen eller andet med #sisubasketball. Disse billeder vil også automatisk blive vist på sisu.dk nederst på siden

Du og dine forældre kan således støtte jeres hold og klubben på mange måder. Det er sjovt at hjælpe, og hvis alle gør en indsats, kan basketball-året blive endnu mere fornøjeligt og udbytterigt.

Hver årgang holder et forældremøde i september måned. Her kan forældrene også sige til, hvis de har lyst til praktisk at hjælpe holdet (udover de normale opgaver, såsom tøjvask, som går på tur) eller hjælpe klubben generelt.

Forældre og spillere, som er interesseret i at hjælpe med generelle opgaver i SISU, kan også sende en e-mail til frivillig koordinatoren  som kan udpege områder, hvor SISU har brug for hjælp.

  • SISU Moms
  • Bliv træner
  • Bliv dommer
  • Bliv holdleder
  • Doner 2 timer