Nye kræfter forstærker SISU’s pigeside.

Fantastisk tilgang af nye spændende trænerprofiler til SISU Basketball Klub

Det er med stor glæde, at vi nu kan præsentere flere stærke kræfter og nye ansigter i SISU. Som led i den sportslige strategi omkring et øget fokus på vores piger og kvindelige spillere, har vi den store glæde at flere dygtige trænere, nu vil tilslutte sig SISU til den nye sæson.

Det er nemlig lykkedes at lave aftale med Nicolaj Stockmal, Morten Michan, Steffen Hagemann, Olivia Nygaard og nye udfordringer til årets træner ”Speedy” 

Nicolaj har været en af de mest engagerede ungdomstrænere på pigesiden igennem de seneste år. Med en fortid i både Gladsaxe og Stevnsgade som træner. Nicolaj har et brændende hjerte for udvikling af ungdomsspilere og specielt på pigesiden, hvilket vi glæder os til, han vil fortsætte med i SISU. Nicolaj er aktiv med både camps, morgentræning, personlig træning og holdtræning på flere niveauer, og har med stor flid og passion for basket meget at tilbyde SISU´s medlemmer.

Nicolaj skal træne flere hold, herunder vores 2010 & 2008 piger. Dertil skal Nikolaj også indgå i U17-trænergruppen, som i det nye set-up vil indgå i træningssamarbejde med U19 og Kvindebasketligaholdet. Morten Michan leder U17 projektet, med Nicolaj og Steffen lige ved siden af sig og med hver deres speciale. Morten og Steffen har i flere år arbejdet med at tiltrække og fastholde piger i alderen 16-19 år og har opnået flotte resultater med dette. 

Vi er superglade for at kunne præsentere disse 3 nye kapaciteter, og er sikre på at det vil give et stort løft til klubben og vores ungdomspigehold.

På vores U15-2009 pigehold kan vi også præsentere en ny træner. Olivia Nygaard, som er tidligere spillere i SISU igennem mange år, og senest har været træner i Virum, har nemlig takket ja til muligheden for at arbejde med pigerne i næste sæson. Olivia er en ung ambitiøs og meget målrettet person og træner, og som tidligere elitespiller, så ved hun hvad der skal til for at opnå gode resultater. Det bliver spændende at følge hendes arbejde med 2009 pigerne.

Udover disse gode nyheder, kan vi også præsentere en ny træner på vores U19 kvindehold, som i næste sæson vil blive trænet af vores tidligere Kvindebasketligaspiller og nuværende U13 (årgang 2011) pigetræner, Speedy. Græske ”Speedy” har med stor flid og seriøs indsats sat sit præg på vores 2011 piger, og har en ambition om at blive træner på højt niveau også. Derfor har Susie Heede-Andersen valgt at tage Speedy med ind i arbejdet omkring vores U19 og Kvindebasketligahold. Vi er meget spændte på det nye samarbejde omkring U19 holdet, og meget glade for at Speedy vil prioritere dette i en travl hverdag som Ph.d.-studerende også. Vi er ikke i tvivl om, at SISU vil få stor glæde af det nye samarbejde og den store passion for spillet som Speedy har.

Vi vil meget snart også kunne præsentere en række nyheder på herresiden. Her vil der også i den kommende sæson være tilgang af gode trænerkapaciteter og øget fokus på den sportslige side på både de yngre og ældre hold i klubben.

Stort velkommen til de nye trænere, vi glæder os til at se jer alle i hallen i den kommende sæson.

SISU Basketball Klub