Aflysning af SISU JULECAMPS 2021 U9-U11 og U13-U17

AFLYSNING AF JULECAMPS I SISU


U9-U11 Julecamp 20-22 dec. – aflyst

U13-U17 Julecamp – 21-23 dec. aflyst

Grundet myndighedernes nye restriktioner, og DGI OG DIF´s anbefaling om ,at aflyse alle idrætsaktiviteter fra den 19.dec. fremt til 5.januar 2022. Så ser vi os desværre nødsaget til at efterleve denne anvisning.

Fra Kulturministeriet er der lavet følgende pressemeddelelse:
Kulturministeriet anbefaler, at idrætsforeninger aflyser deres indendørs idrætsaktiviteter indtil den 5. januar, hvor børnene forventes tilbage i skole.Fredag den 17. december meldte Kulturministeriet en række corona-restriktioner og anbefalinger ud, som også berører idrætten.Ministeriet kommer blandt andet med en opfordring om, at idrætsforeningerne aflyser deres indendørs aktiviteter (ikke udendørs) i juleferien. Det vil sige fra søndag den 19. december klokken 08.00 og indtil den 5. januar, hvor planen er, at børnene igen begynder i skole.

DIF og DGI har hele vejen igennem corona-krisen opfordret sine foreninger at følge de anbefalinger, som kommer fra myndighederne, og det gør de to organisationer også denne gang. Det er DIF og DGI’s klare forventning, at de indendørs idrætsaktiviteter kan genoptages den 5. januar.

SISU er frygtelig kede af denne situation. Vi ser os i skrivende stund ikke i stand til at træffe anden beslutning end, at aflyse de to camps planlagt op til jul.

Alle deltagere vil få refunderet deres indbetaling til campen 100 %. Dette arbejde varetages af DGI, og vil ske i løbet af slut december eller senest start januar 2022.

Vi beklager men håber på jeres forståelse

De bedste baskethilsner

SISU BASKETBALL KLUB