Skader, ansvar og forsikring

Vi har desværre alle været der. Skader er en del af det at dyrke sport.

Om du er motionist, elite eller ungdomsspiller, så oplever de fleste af os at blive ramt af en skade i større eller mindre omfang.

Basketball er en fysisk sport og du bruger hele kroppen. Forstuvede fingre, forstrækninger og ankelskader er helt almindeligt og ofte kræver det ikke mere end lidt sportstape, en ispose og måske 1 uges pause. Men nogle gange er det lidt mere alvorligt og behandling er påkrævet. De fleste behandlinger er dækket af den offentlige sygesikring, men genoptræning og fysioterapi kan blive dyrt hvis man ikke er forsikret ordenligt.

Har du en ulykkesforsikring

I SISU føler vi et medansvar for sportens påvirkning af vores medlemmers helbred. Derfor er det påkrævet, at alle spillere er dækket af en ulykkesforsikring. Hos de fleste forsikringsselskaber er basket (boldspil) en helt almindelig sportsgren, og vil således være dækket af en standard ulykkesforsikring. Er du dog i tvivl, om almindelige sportsulykker er med i din police, anbefaler vi, at I ringer til jeres forsikringsselskab.

Er du udeboende, skal du være ekstra opmærksom på din forsikring. Nogle af de billigere forsikringer kan udelade dækning af fx. fysioterapi.

SISU kan henvise i visse tilfælde

Har du brug for fysioterapi, sportsmassage eller anden behandling, udover det almindelige, så har vi indgået aftaler med et par af områdets dygtigste indenfor deres respektive felter. Herunder vil du snart kunne finde tilbud og guides fra eksperterne.