SISU er en klub der er drevet af forældre, og med over 600 medlemmer er der brug for mange frivillige hænder til både store og små opgaver. Ikke bare på de enkelte hold men også på tværs af klubben.

SISU Crew er en nyligt etableret gruppe af forældre og navnet dækker over en række udvalg, der blandt andet tager sig af:

  • Afholdelse af café ved eliteholdenes hjemmekampe (overskud går til ungdomsudvalgets arbejde)
  • Fundraising/sponsorsøgning
  • Udvikling af merchandise
  • Salg af SISU-tøj
  • Diverse SISU-arrangementer (fx Madonna-turneringen i december, sommer-barbecue, talenttræning for børn og unge mm.)
  • Kommunikation om klubben (internt og eksternt)

Nogle af os bruger en masse tid i klubben fordi det er både hyggeligt og givende, men det er bestemt ikke et krav for at være med. Et par timer til en afgrænset og konkret opgave bliver også meget værdsat. Al hjælp tæller og har betydning for at SISU kan blive ved med at være et sted hvor vores børn og unge trives og udvikler sig.

Hvis du gerne vil give en hånd i SISU Crew, så skriv til Katrine Weikop. Så kan du enten blive sat i forbindelse med et af ovennævnte udvalg, eller bare blive skrevet på en liste over frivillige til små konkrete opgaver.Jeg elsker basket og vil så gerne give min glæde ved sporten videre til andre. – Thomas Weikop

Der er en super god energi i SISU. Den vil vi gerne være med til at udvikle. – Katrine RosbjergMit frivillige engagement i SISU har givet mig et fællesskab med min søn omkring sporten, som jeg ellers ikke ville have haft